Çameli Belediyespor Yenilenen Stadinda Galibiyetle Basladi

Denizli 2. Amatör Lig ekiplerinden Çameli Belediyespor, yenilenen stadinda çiktigi ilk maçta Yenicekentspor’u 4-1 yendi.



Çameli Belediyespor, kendi evinde Yenicekentspor ile karsi karsiya geldi. Çameli Sehir Stadinda oynanan maça, gözü zirvede olan her iki takim da galibiyet parolasiyla çikti. Centilmenligi ile ön plana çikan Çameli spor, keyifli bir maç yapti. Sezonun ilk maçinda kendi evinde 3 puanla baslayan Çameli Belediyespor, maçin ilk dakikasindan sonuna kadar kontrollü bir oyun sergileyerek, seyircisini üzmedi. Karsilasmaya çok hizli baslayan Çameli Belediyespor, maçin henüz 4’dakikasinda penalti atisi ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. Karsilasmada ataklarini yogunlastiran takim, ilk yari 3-0 olarak tamamladi. Oynanan müsabaka sonucu Çameli Belediyespor Yenicekentspor ile 4-1 yendi.

Baskan Arslan takimini yalniz birakmiyor

Çameli Belediyespor’u hiçbir maçinda yalniz birakmayan Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, yogun programina ragmen Yenicekentspor maçinda tribündeki yerini alarak, maçi Belediyespor teknik yönetimi ve taraftarla birlikte izledi. Maç Bitiminden sonra soyunma odasinda futbolcularla bir araya gelen Baskan Arslan, “Hedefe ulasmak için ortaya koydugunuz azim ve inanç bizi gururlandiriyor Insallah bu güzel dönem aynen devam eder ve bundan sonraki alacaginiz basarili sonuçlarla belirlenen hedeflere ulasirsiniz. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun” seklinde konustu.



Yeni sahada 5 gol

Maç sonrasi açiklamalarda bulunan Çameli Belediyespor Teknik Direktörü Musa Ivgin ise yenilenen stadyumunda ilk maçina çikan Çameli Belediyespor’un gerçeklestirdigi son transferlerle adeta küllerinden dogan bir takim oldugunu ifade etti.

Ivgin, oyuncularinin maça son derecede dirayetli ve emin basladiklarini, erken bulduklari gol ile 3 puana uzanmasini bildiklerini söyledi.

Her hafta çok daha iyi futbol oynayacaklarinin altini çizen Ivgin, ilk haftaya galibiyetle baslamanin büyük bir moral sagladigini kaydetti.

Kaynak: İHA