Yunuskentli Taekwondocular Bir Üst Kusaga Terfi Etti

Yunusemre Belediyespor’un Akgedik Yunuskent’te açtigi taekwondo kursunda egitim gören 40 çocuk, büyük heyecanla gerçeklesen sinavla bir üst kusaga terfi etti.

Yunusemre Belediyespor’un Akgedik Yunuskent’te yeni olusturdugu taekwondo altyapi çalismalari meyvelerini vermeye basladi.

Altyapida egitim gören 40 sporcu, düzenlenen törenle bir üst kusaga terfi etmenin heyecanini ve mutlulugunu yasadi. Akgedik TOKI Ilkokulu’nda yapilan kusak sinavini Yunusemre Belediyespor Baskani Arif Alkan, Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, Kulüp Genel Koordinatörü Güliz Onater, AK Parti Akgedik Mahalle Temsilcisi Suat Çakir ile sporcu velileri izlerken, kusak sinav komisyonunda ise Taekwondo Milli Takim Antrenörü Serap Aydeniz, Yunusemre Belediyespor Taekwondo Altyapi Antrenörü Eren Serifler, Antrenörler Nazmiye Günlü ve Aleyna Gökçe Basar yer aldi. Sporcular, sinavda kendilerine yöneltilen sorulara dogru cevaplar verirken, yaptiklari tekniklerle de izleyenlerin alkisini aldi. Sporcularimizin yeni kusaklari ve belgeleri gurur ve mutlulukla takdim edildi. Yunusemre Belediyespor Kulüp Baskani Arif Alkan, 2023 yilinin ilk kusak sinavini basariyla geçen sporculari tebrik etti. Yeni kusaklarin Türk taekwondosuna hayirli olmasini dileyen Alkan, "Akgedik’te 4-5 ay önce olusturdugumuz taekwondo altyapimizin günden güne büyüyüp gelistigini görmekten çok memnunuz. Yunusemre Belediye Baskanimiz Dr. Mehmet Çerçi himayelerinde spor ahlakiyla büyüyen sampiyon nesiller yetistirmeyi amaçliyoruz. Basta sporcularimiz, antrenörlerimiz ve velilerimiz olmak üzere sinavin gerçeklesmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyor, çocuklarimiza saglikli ve basarili bir gelecek diliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA