Yesil Varto Spor, Konuk Ettigi Mazidagi Ekibini 2-1 Maglup Etti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grupta mücadele eden Yesil Varto Spor, konuk ettigi Mazidagi Fastfost Spor’u 2-1 maglup etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grupta mücadele eden Yesil Varto Spor, evinde konuk ettigi Mazidagi Fastfost Spor ile ilk yariyi 1-1 berabere tamamladi. Ikinci yariya hizli baslayan ev sahibi takim, Mazidagi Fastfost Spor’u 2-1 maglup ederek sahadan galip ayrildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Mus Temsilcisi Kemal Türker, Yesil Varto Spor’un 3. Lige çikmasini arzuladiklarini belirterek, “Varto’nun 3. Lige çikmasi demek; Bulanik’in, Malazgirt’in, Hasköy’ün ve Korkut’un çikmasi demektir" dedi.

Ilk yarida oyuncularin iyi oynadiklarini ifade eden Yesil Varto Spor Teknik Direktör Sadettin Özer ise "Varto halkindan çok güzel ilgi gördük. Çok güzel bir maç oldu. Sampiyonluga emin adimlarla gidiyoruz. Bu sene bu takim sampiyon olacak. Buna gönülden inaniyorum. Futbolcu kardeslerime olan inancimdan dolayi bu sene Yesil Varto Spor Allah’in izniyle 3. Lige çikacaktir" ifadelerini kullandi.

AK Parti Varto Ilçe Baskani Ali Ihsan Osmanoglu ise maçin kardeslik havasinda tamamlanmasinin kendilerini mutlu ettigini söyleyerek, “Tüm takima cani gönülden tesekkür ediyorum. Varto Sporumuzun arkasindayiz. Emegi geçen herkese tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA