Yenimahalle, Üsküdar'i Tek Farkla Geçti

2022-2023 sezonu Hentbol Kadinlar Süper Ligi’nde mücadele eden Yenimahalle Belediyesi SK, ligin 15. haftasinda evinde karsilastigi Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü mücadelesinden 29-28 galip ayrildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde heyecanin tavan yaptigi ve basindan sonuna kiyasiya mücadeleye sahne olan maça Yenimahalle’nin melekleri Gülcan, Merve, Hatice, Betül, Funda, Halise ve kalede Selen yedisi ile çikti.

Selen kurtardi, Reyhan atti

Türkiye’yi yasa bogan Kahramanmaras deprem felaketinde hayatini kaybeden vatandaslarin anisina saygi durusu ile baslayan maçin ilk dakikasindan itibaren etkili savunma ve hizli hücum taktigini uygulayan Yenimahalle Belediyesi, soyunma odasina 17-13 önde girdi.

Ikinci yarinin baslamasiyla birlikte Üsküdar Belediyesi’nin buldugu firsatlari golle sonuçlandirarak farki kapatmasina ragmen oyun disiplininden kopmayan Yenimahalle’nin melekleri, heyecan dolu karsilasmada yildizlasan Reyhan’in attigi 13 golün ve kaleci Selen’in maç boyunca yaptigi muhtesem kurtarislarin katkisiyla galibiyete ulasmayi basardi.

Gökhan Adigüzel ve Ildeniz Kaygusuz ikilisinin yönettigi karsilasmada Yenimahalle Belediyesine galibiyeti getiren goller; Reyhan 13, Funda 5, Merve 3, Elif, Hatice, Gülcanve Betül 2 ile geldi.

Melekler Yalikavak maçi öncesi moral depoladi

Üsküdar Belediyesi galibiyeti ile ligin son 2 karsilasmasina moral depolayan Yenimahalle Belediyesi, sonrakini maçini 13 Mart tarihinde Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda Armada Praxis Yalikavaspor ile yapacak.

Kaynak: İHA