Ismet Tasdemir Açiklamasi 'Yine Uzatmada Maglup Olduk'

Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, Çaykur Rizespor maçinin ardindan, "2 maçi böyle kaybetmek çok üzücü. Yine uzatmada maglup olduk. Üzgünüz, toparlamaya çalisacagiz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 26. hafta karsilasmasinda Bodrumspor sahasinda Çaykur Rizespor’a 2-1 maglup oldu.

"Üzgünüz"

Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, “Son iki maçtir, trajik 2 maç oynadik. Oyunun büyük bölümünü iyi oynayip, çok gol pozisyonu harcayip hiç olmadik yerden 2 gol yiyip, 2 maçi böyle kaybetmek çok üzücü. Bir gerçegimiz var, bu gerçegin altini çizmem lazim. Özellikle kurdugumuz ve bu sene mücadele ettigimiz takimimizin geçen seneki takimimizla hemen hemen ayni sekilde ilerlememiz çok önemliydi. Bu sürede 41 puan topladik. Bir ara ilk ikiye oynar gibi bir hava oldu. Bundan dolayi da beklentiler artti. Takimimiz çogu seyi yapabilir. Maalesef böyle maçta kaybedebilir. Oyuncularimizi sezon basindan beri gösterdigi performanstan dolayi gurur duyuyorum. Elimizden gelen mücadeleyi yaptik ama bugün de olmadi. Yine uzatmadan golle maglup olduk. Üzgünüz, toparlamaya çalisacagiz” ifadelerini kullandi.

"Taraftar her zaman haklidir"

Maçin ardindan tribünlerden yükselen ‘Ismet Istifa’ tepkilerine cevap veren Tasdemir, “Biz de alindik açikçasi. Geçen sene yasadigimiz lig ortami belli ve ayni takimla bir üst ligde verdiginiz mücadele belli. Bu kadar kolay olmamaliydi diye düsünüyorum. Kaldi ki oynadigimiz oyunda geçen haftaki maglubiyetimizde de rakiplerimiz bizi ezip maç kazanmadi. Oynadigimiz her maçta bugüne kadar oyunu domine eden, iyi oynayan bir Bodrumspor vardi. Taraftarlarimizin böyle bir siteminin olmasini gayet normal karsiliyorum. Hak ettigimiz bir söylem degildi ama taraftar her zaman haklidir” diye konustu.



Bülent Korkmaz: "Teknik direktörün isi sonuca baglidir"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise oyuncularini kutlayarak, “Son dakika gelen goller, ne kadar çok istediklerini gösterdi. Maglup durumdayken Bodrumspor gibi bir takima karsi geriden gelip kazanmak önemliydi. O riskleri de aldiktan sonra oyunda çok gelgitler oldu. Bu deplasmandan kazanmak önemliydi, insallah çikisimiza devam edecegiz. Teknik direktörün isi sonuca baglidir. Dolayisiyla insallah bundan sonra maglup olmayiz, devamli kazaniriz. Devamli kazanarak yolumuza devam ederiz. Hem bizim hem de Rizespor açisindan Süper Lig’e çikariz. Gerçekten bir kirilma maçi diyebiliriz. Ben 18 yasinda profesyonellik hayatima basladim, bunlara alisigim. O strese, o baskiya, o heyecana alisik oldugum için ben çok üzerinde durmuyorum. Önemli olan taraftarin, bizi elestirenlerin saygisizca davranmamasi, hakaret boyutuna ulasmamasidir. Istifa her hocaya diyorlar. Bunu da ben normal karsiliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA