Genç Horozlar U17'de Play Off'da

TFF U17 Gelisim Ligi 2. Grup 16. Haftasinda deplasmanda Eskisehirspor’u 2-1 maglup ederek haftayi 3 puan ile kapatan Denizlispor, bu sonuçla Türkiye Sampiyonasi grup finallerine gitmeyi garantiledi.



Eskisehirspor’u Enes kazim Kalayci ve Mustafa Kaçan’in golleri ile 2-1 maglup ederek 3 puan alan yesil siyahlilarda, büyük sevinç yasaniyor. 16. hafta itibariyle; 9 galibiyet, bir beraberlik 6 yenilgi alan Denizlispor, puanini 28’e çikardi. Karsilasmayi degerlendiren genç horozlarin teknik sorumlusu Mustafa Ali Gözlükaya, sezon basindan bu yana oyuncularla birlikte çok çalistiklarini belirterek, “Onlari gelistirmek ve ilerde A takimimiza hizmet edebilecek seviyeye getirmek için ugrasiyoruz. Oyuncularimiz buna karsilik veriyorlar gelisiyorlar. Eksiklerimiz olmakla birlikte çok yol kat ettik. Grubumuzda son 3 maçimiza girdigimiz bu dönemde kazanip rakiplerimizin puan kaybetmesiyle play off’a kalmak istiyorduk. Bugün bunu basardik. Biz kazandik. Rakibimiz kaybetti. Böylece ligin bitmesine 2 hafta kala play off grubuna dahil olduk. Orada da Denizlispor’umuzu en iyi sekilde temsil etmek için çalisacagiz. Bugünkü maç siddetli yagmur ve rüzgârla zor sartlarda oynandi. Maçin ilk yarisinda maçin hakimiydik” dedi.



“Kazandigimiz için mutlu olduk”

Alanlari dogru kullanarak hücumda pozisyon zenginligi olusturduklarini söyleyen Teknik Sorumlu Gözlükaya, “Kornerden Enes Kazimin direk kaleye giden sutu ile ilk yariyi 1-0 önde kapattik. Rüzgar da arkamizdaydi. Ikinci devre kendi oyunumuzdan uzaklastigimiz anlarda rakibimiz rüzgarin etkisiyle direkt hücumla kalemize gelmeye çalisti. Geriden oyun kurma esnasinda yaptigimiz tercih hatasi rakibin hizli geçis yapmasina neden oldu. Skoru 1-1’e getirdiler. Son dakikada rakibimizin savunma arkasina kosu yapan Mustafa Kaçan skoru 2- 1 e getirdi. Kazandigimiz için mutlu olduk. Play off’lara kalan takimimizi tebrik ediyorum. Hep söylüyoruz. Bizim için en önemli sey çocuklarimizin A takim seviyesine yaklasmasi. Oyun ve davranis olarak gelismesi. Hepsinde de ciddi anlamda ilerleme var ama çalismaya devam edecekler” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA