Baskan Özdemir Açiklamasi 'Belediye Olarak Takim Ve Futbolcularimizin Yanindayiz'

Samsun’un Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, Havza Belediyespor’un ilçenin önemli marklarindan biri oldugunu belirterek, takim ve futbolcularin yaninda olduklarini söyledi.

Samsun Süper Amatör Ligi’nde yasanan mücadele sonrasi Bölgesel Amatör Lig’e çikmak için Samsun Mehmet Kambur Süper Amatör Ligi (SAL) Play-Off maçlarinda mücadele veren Havza Belediyespor takimina Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir tarafindan moral ve destek kahvaltisi düzenlendi.

Kahvalti programinda futbolcular ile ilgilenen ve sohbet eden Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, Havza Belediyespor’un ilçenin önemli degerlerinden biri oldugunu söyledi.

Baskan Özdemir, “Havza Belediyespor ilçemizin önemli marklarindan biri. Bu yil yakaladigi basari grafigi ile bir üst ligde mücadele etmek için play-off maçlari oynayan takimiza basarilar diliyorum. Havza Belediyesi olarak her zaman takimizin ve futbolcularimizin yanindayiz” dedi.

Ilçede özel bir tesiste düzenlenen kahvalti programina ayrica Havza Belediyespor Kulüp Baskani Aziz Peksen, Havza Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Erkan Acar, Havza Madeni Isler Odasi Baskani Cesur Sahin, Belediye Halkla Iliskiler Müdürü Zeki Kurt, kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcular katildi.

Kaynak: İHA