A Milli Erkek Hentbol Takimi, Lüksemburg'u 31-20 Yendi

EHF Erkekler EURO 2024 Elemeleri 1. Grup’ta mücadele eden A Milli Erkek Hentbol Takimi, gruptaki 4. maçinda Lüksemburg’u 31-20 maglup etti.

A Milli Erkek Hentbol Takimi, EHF Erkekler EURO 2024 Elemeleri 1. Grup 4. maçinda Lüksemburg’u Konya’da agirladi. Selçuklu Uluslararasi Spor Salonu’nda oynanan karsilasmanin ilk yarisini ay-yildizlilar 17-8 önde kapadi. Maçin ikinci yarisinda da Konyali taraftarlarin destegiyle maçi üstün götüren A milliler karsilasmayi 31-20 kazandi.

Karsilasma öncesi milli takim oyunculari, sahaya depremde hayatini kaybeden A Milli Takim Kaptani Cemal Kütahya’nin ismi her sporcunun forma numarasi için ayri ayri anons edilerek çikti. Ayrica her iki takim da Cemal Kütahya ve depremde hayatini kaybeden vatandaslar için saygi durusunda bulundu. Konya Valisi Vahdettin Özkan, Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay ve Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Baskani Ugur Kiliç tarafindan Cemal Kütahya ve ailesi anisina kiz kardesi Gözde Kütahya’ya plaket takdim edildi. Gözde Kütahya plaket takdimi sirasinda göz yaslarina hakim olamadi.

Kaynak: İHA