Yesilçinar Kritik Maça Hazir

TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Grup 18. haftasinda kendi evinde Tire 2021 Futbol Kulübü ile karsilasacak olan Yesilçinarspor, bu maçin hazirliklarini tamamladi.

Haftanin son çalismasini Sirinköy Stadi’nda Teknik Sorumlu Mustafa Altindag qnezaretinde yapan yesil-beyazlilarda, hedef kritik maçi kazanarak düsme bölgesinin üzerine çikmak. Yesilçinarspor-Tire 2021 FK Maçi yarin saat 14.00’te Sirinköy Stadi’nda oynanacak. Karsilasmayi, Arif Selim Özdas, Dabri Emre Tekin ve Taner Kitmir hakem üçlüsü yönetecek. 17. hafta itibariyla 15 puanla düsme potasinda bulunan Yesilçinarspor‘da Teknik Sorumlu Mustafa Altindag, hafta içi oynadiklari Muglaspor, maçinda çok iyi bir oyun sergilediklerine vurgu yaparak, “Mugla maçina çok iyi hazirlanmistik. Kazanmak için gittik. Ama kazanamadik. Oyuncularimi kutluyorum. Maçin basindan sonuna kadar bütün güçlerini ortaya koydular. Yakaladigimiz pozisyonlari degerlendiremedik ama mücadele yönünden, futbol yönünden çok iyi bir oyun oynadik. Sezonun en iyi maçlarindan birisi oldugunu söyleyebilirim. Muglaspor’u sahasina hapsettik. Sadece duran toptan bir gol yedik. Pozisyon hatamizdan bizim hatamizdan gol yedik ve kaybettik. Ama oyuncularimin göstermis oldugu performans, yetenek, kazanma arzusu çok yüksekti. Futbolda bunlar var. Artik bu maçi geride biraktik” dedi.



“Kazanmaktan baska çaremiz yok”

Tire maçina dikkat çeken Teknik Sorumlu Altindag, “Bu maçin hazirliklari sürüyor. Pazar, çarsamba maç oynuyoruz. Tabii ki bu kolay olmuyor. Zor oluyor. Ama oyuncularimiz bunun bilincinde. Pazara iyi hazirlaniyoruz. Tire takimi da iki haftadir kaybediyor. O da yarali bir aslan. Biz de yarali biz aslaniz. Iki yarali aslan pazar günü mücadele edecek. Ama biz öncelikle kazanmak istiyoruz. Rakibimiz kim olursa olsun. Rakip farki yapmiyoruz. Kazanip yolumuza devam etmek istiyoruz. Kazanmaktan baska çaremiz yok” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA