Ugur Okur Açiklamasi '1 Puanla Dönmek Kötü Degil'

Pendikspor Yardimci Antrenörü Ugur Okur, Göztepe maçinin ilk yarisi ve ikincisi farkli bir maç oldugunu ifade ederek, “Bugün ilk yarisi farkli, ikinci yarisi farkli bir oyun oynadik” seklinde konustu.

Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasinda Pendikspor, konuk oldugu Göztepe ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Pendikspor Yardimci Antrenörü Ugur Okur, mutlu döndüklerini söyleyerek, “1 puanla buradan dönmek bizim için kötü bir sonuç degil” dedi.

Mücadelesinden dolayi Göztepe’yi de tebrik eden Okur, “Bizim 3 maç özelinde hedefimiz 9 puandi. Ilk iki hedefimizi devam ettirerek israrli bir sekilde takibimizi sürdürmek için. Bugün ilk yarisi farkli, ikinci yarisi farkli bir oyun oynadik. 3 maçlik süreçten 7 puanla dönüyoruz. Bizim için iyi bir puan. Hedefimiz 9 puandi. Mücadelesinden olayi Göztepe’yi tebrik ediyorum. Biz ikinci yari daha iyiydik. Oyun ilk yari Göztepe’nin kontrolü altinda idi, ikinci yari ise bizim kontrolümüz altindaydi. Sonlara dogru golü bulduk. Belki biraz daha vakit olsa bir gol daha bulabilirdik. Çünkü iyi bir baski kurmustuk. 1 puanla buradan dönmek bizim için kötü bir sonuç degil” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA