Selçuk Inan Açiklamasi 'Çiktigimda Çok Heyecanlandim'

Kasimpasa Teknik Direktörü Selçuk Inan, ilk kez eski takimi Galatasaray’a karsi rakip olmasiyla ilgili yaptigi açiklamada, "Çiktigimda çok heyecanlandim. Insan evine uzun bir aradan sonra rakip olarak geldigin biraz karmasik duygular içerisinde olabiliyor. Takimimin kazanmasi için de her seyi denedim" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasinda Kasimpasa deplasmanda mücadele ettigi Galatasaray’a 1-0 maglup oldu. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Kasimpasa Teknik Direktörü Selçuk Inan, "Sözlerime yasanan depremle ilgili baslamak istiyorum. Unutmayalim oradaki insanlarin hala destegi maddi ve manevi destege ihtiyaci var. Bunu hatirlatmak istedim. Yaralarimizi hep beraber saracagiz. Belki yillar alacak. Lütfen destegimizi sürdürmeye devam edelim. Açikçasi iyi mücadele ettigimizi düsünüyorum. Defansif olarak takim çok önemli bir yol kat etti, ben geldikten sonra. Mücadelelerinden dolayi oyuncularimi tebrik ediyorum. Iyi taraflarimiz gibi, kötü taraflarimizi da söylememiz gerekiyor. Topu kazandiktan sonra ofansif pozisyonlarda basarisiz olduk. Bu da beni üzdü. Önemli ve kaliteli oyuncularimiz var. Çok basit hatalar yaptik. Bu konuda basarili olsaydik buradan bence galip ayrilabilirdik. Galatasaray’i tebrik ediyorum. Iyi mücadele ettiler" ifadelerini kullandi.

"Çiktigimda çok heyecanlandim"

Galatasaray’a ilk rakip oldugunun hatirlatilmasi üzerine Inan, "Yillarim burada geçti. Kaptanlik yaptim. Yardimci antrenörlük yaptim. Basarilar kazandim. Çiktigimda çok heyecanlandim. Insan evine uzun bir aradan sonra hele rakip olarak geldigin biraz karmasik duygular içerisinde olabiliyor. Takimimin kazanmasi için de her seyi denedim. Burada 300’den fazla maça çikmis biri olarak, buradaki atmosferin nasil olacagini en iyi bilen biri olarak takimi da bu yönde hazirladim ama neticeyi alamadik" seklinde konustu.

Maçin son dakikasinda kullandiklari serbest vurusta o an topun basinda olmayi düsünüp düsünmedigiyle ilgili bir soruya Selçuk Inan, "Demedim desem yalan olur. Iyi pozisyondu. Aytaç da aslinda topa vuruyor ama olmadi" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA