Samsunspor Baskani Yildirim Açiklamasi 'Süper Lig'in Isigi Göründü'

Samsunspor Baskani Yüksel Yildirim, tünelin ucunda Süper Lig isiginin görüldügünü belirterek, taraftara takimi yalniz birakmama çagrisinda bulundu.

Spor Toto 1. Lig’de yoluna dolu dizgin giden Samsunspor, ligde son 15 maçtir yenilmiyor. Bu maçlarda 5 beraberlik alan kirmizi-beyazlilar 10 maçtan da galibiyetle ayrildi. Bu 15 maçlik periyotta sampiyonlugun iddiali takimlarindan Pendikspor’u, Sakaryaspor’u ve Eyüpspor’u deplasmanda yenen Samsunspor, Çaykur Rizespor’u da kendi sahasinda maglup ederek ikili averajda da avantaji kapti.

50 puanli lider Eyüpspor’un 2 puan gerisinden zirve takibine devam eden Karadeniz temsilcisi, son 12 haftada deplasmanda oynayacagi Adanaspor ve Yeni Malatyaspor maçlarindan 3-0 hükmen galip sayilacak. Kalan 10 maçin 6’sini içeride oynayacak Samsunspor, bu süreçte Gençlerbirligi, Göztepe, Boluspor ve Denizlispor deplasmanlarina gidecek. Her seyin iyi gittigi Samsunspor’da Baskan Yüksel Yildirim, yaptigi paylasim ile Samsunspor camiasina çagrida bulundu.

“Tünelin ucunda Süper Lig’in isigi göründü"

Kendisine ait sosyal medya hesabindan açiklamada bulunan Yüksel Yildirim, “Samsunspor yönetimi, takimi ve taraftarlari olarak çok mutluyuz. Artik Samsun sehrini kirmizi-beyaz bayraklarimizla donatalim çünkü tünelin ucunda Süper Lig’in isigi göründü. Biz o isiga kosarak gitmeye basladik. Artik tribünlerde takimini yalniz birakma” ifadelerini kullandi.

Kirmizi-beyazlilar 13 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de kendi sahasinda Bandirmaspor’u agirlayacak. Karsilasmayi Kutluhan Bilgiç, Nurettin Demir ve Bugra Semercioglu hakem üçlüsü yönetecek.

Kaynak: İHA