Sakir Özkayimoglu Açiklamasi 'Futbolun Adaleti Yok'

Göztepe Teknik Direktörü Sakir Özkayimoglu, Pendikspor maçinin ardindan oyunculariyla gurur duydugunu ifade ederek, “Çocuklarla gurur duyuyorum. Sahada çok dogru isler yaptilar” diye konustu.

Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasinda Göztepe, konuk ettigi Pendikspor’la 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Sakir Özkayimoglu, oyuncularinin ortaya koydugu mücadeleyi begendigini söyleyerek, “Tüm oyuncularimizla verdikleri mücadeleden dolayi gurur duyuyoruz. Biz camia olarak dimdik ayaktayiz” dedi.

Futbolun adaleti olmadigini söyleyen Özkayimoglu, “Çocuklarla gurur duyuyorum. Yaptiklari çok dogru isler vardi sahada. Futbolun adaleti olmuyor. Ngalina bugün gol kralligina da oynayabilirdi. Ikinci yari sakatligi olmasina ragmen oynadi. Rakibin oyuna sonradan giren çok kaliteli oyunculari var. 90. dakikada sanssiz bir gol yedik. Pendikspor 1 puana bayram etti. Çok üzüldük soyunma odasinda özellikle oyuncularin morali çok bozuk. Tüm oyuncularimizla verdikleri mücadeleden dolayi gurur duyuyoruz. Biz camia olarak dimdik ayaktayiz. Pendikspor’a maç boyu net pozisyon vermedik. Bulduklari ilk pozisyonda 90. dakikada geldi ve gol oldu. Çok üzüldük” diye konustu.

Kaynak: İHA