Ragbide Sampiyonlar Belli Oldu

Denizli’de 102 sporcunun katilim gösterdigi Ragbi Okul Sporlari Gençler maçlari tamamlanmasiyla birlikte kizlarda ve erkeklerde sampiyonluk kupasini kazanan okullarda ödüllerini aldi.



Gelismekte olan ve her geçen gün ilginin arttigi branslardan biri haline gelen Ragbi’de Okul Sporlari heyecani yasandi. Gümüsler Futbol Sahasinda yapilan Ragbi Gençler Müsabakalarina 102 sporcu katildi.

Çekismeli geçen maçlar sonunda finaller 10 Mart Cuma günü yapildi. Maçlarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalar takdim edildi. Sampiyon takimlar Denizli’yi Türkiye Sampiyonasinda temsil edecek.

Türkiye Sampiyonasinin adresi yine Denizli oldu

2022 yilinda Ragbi bransinda üst üste iki önemli organizasyona ev sahipligi yapan Denizli’den, sporcular ve federasyon yetkilileri oldukça memnun ayrilmisti. 6-7 Mayis 2023 tarihlerinde U18 Türkiye Sampiyonasi ve hemen akabinde 15 gün sürecek Milli Takim Kampi yeniden Denizli’nin ev sahipliginde Türkiye’nin en iyi sporcularini bulusturacak. Genç kizlar takiminda dereceye girenler Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Ahmet Yesevi Anadolu IHLGülay Kaynak MTAL olurken, erkeklerde ise Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Orhan Abalioglu MTAL, Sevil Kaynak Anadolu Lisesi, Ahmet Yesevi Anadolu IHL okulu oldu.

Kaynak: İHA