Çagdas Atan Açiklamasi 'Depremden Dolayi 2 Gündür Takim Uykusuzdu'

Kayserispor Teknik Direktörü Çagdas Atan, Antalyaspor karsilasmasinda alinan 4-0 maglubiyetle ilgili, “Yorgunduk ve uykusuzluk da var. Bir depreme yakalandik maalesef. 2 gündür takim uykusuz. Dün antrenmandaki performans o sinyali veriyordu" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasinda Kayserispor, deplasmanda FTA Antalyaspor’a 4-0 maglup oldu. Karsilasmanin ardindan basin toplantisinda müsabakayi degerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Çagdas Atan, bu maça kadar sezon basindan bu yana hiçbir mazeret göstermeden ellerinden gelen en iyisini yaptiklarini ancak bu maçta bazi mazeretlerinin oldugunu söyledi.

Atan, "Savunma dörtlümüzden 3’ü bugün sahada yoktu. Maça iyi basladik, 15 dakika kontrol bizdeydi. O anda Ali Karimi sakatlandi. Orta sahada formda ve lider oyuncularimizdandi. Yagmur, Antalyaspor oyunun kontrolünü eline almasina yardimci oldu. Tepkisiz kaldik. Yorgunduk ve uykusuzluk da var. Bir depreme yakalandik maalesef. 2 gündür takim uykusuz. Dünkü performans antrenmanda o sinyali veriyordu. Oyuncularim ikinci defa bu sezon kötü oynama haklarini kullandilar. O yüzden simdiye kadar çok iyi gelen oyuncularimizin bu hakki oldugunu düsünüyorum. Onlara fazla yüklenmek istemiyorum. Antalyaspor’u da galibiyetinden dolayi kutluyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA