'Bizim Kizlar' Çeyrek Finaller Için Amasya'da

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadinlar 2’nci Lig’inde mücadele ederek grubunu lider olarak tamamlayan Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Voleybol Takimi 1’nci lige yükselme maçlarinin çeyrek finalleri için Amasya’da.

Çeyrek final müsabakalari için hazirliklarini tamamlayan ‘Bizim Kizlar’ son antrenmanlarini Amasya Spor Salonu’nda yapti. Ilk maçlarini Amasya Spor Salonu’nda Istanbul Türk Hava Yollari Voleybol Takimi ile oynayacak olan ‘Bizim Kizlar’ Pazar günü saat 12.00’da Sivas Il Özel Idare Voleybol Takimi ile pazartesi günü de saat 12.00’da Bordum Belediyesi Coenda Medikal Voleybol Takimi ile oynayacak. Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Voleybol Takimi’nin çeyrek final müsabakalari Bozüyük Belediyesi’nin resmi Youtube ve Facebook hesabindan canli olarak yayinlanacak.

Oldukça çekismeli geçecegi tahmin edilen çeyrek finaller öncesinde takimin çalismalari hakkinda bilgi veren Bozüyük Belediyesi egitmeni ve takim antrenörü Mustafa Türkmen hedeflerinin çeyrek final grubundan yari final grubuna yükselmek oldugunu belirterek, “2’nci ligin en zor grubunu lider tamamlayarak buraya geldik. Özellikle Bozüyük’te böyle muhtesem bir seyirciyle oynadigimiz için çok mutluyuz. Her geçen hafta daha da artan bir kalabalikla iç saha maçlarimizi oynadik. Voleybol degerlerini yukariya çekmek bizi gerçekten heyecanlandirdi. Bizim için çok önemli bir turnuva. Hem takim hem bireysel olarak sahip oldugumuz hedefleri ortaya koymak ve göstermek için çok önemli bir basamak. Istegimiz sahada en iyi sekilde mücadele ederek, gelistirdigimiz taktik ve stratejileri uygulayarak çeyrek final grubundan yari final grubuna yükselmek” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA