1966 Turanspor Takiminin Hedefi Büyük

Kayseri 1. Amatör Küme C Grubu sampiyonu 1966 Turanspor hedefi büyük tuttu. Kulüp Fahri Baskani Sedat Kilinç, hedeflerinin Süper Lig oldugunu ifade etti.



Kayseri 1. Amatör Küme C Grubu’nda ligin tamamlanmasina 2 hafta kala sampiyonlugunu ilan eden 1966 Turanspor hedefi belirledi. 1966 Turanspor Fahri Baskani Sedat Kilinç, her sezon üzerine koyarak devam edeceklerini ve Süper Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kilinç, “Hedefimiz büyük. Ben hangi isi yaparsam yapayim, hedefim hep yüksek noktada olmustur. 1966 Turanspor olarak da hedefimiz Süper Lig. Asama asama gidecegiz” yorumu yapti.

Isadamlarinin, sanayicilerin amatör spora ve futbola destek vermelerinin de öneminden bahseden isadami ve 1966 Turanspor Fahri Baskani Sedat Kilinç, gençleri kötü aliskanliklardan korumak gerektigine de dikkat çekti. Kilinç, “Gençlerimizi spora ne kadar yönlendirebilirsek, o kadar hayirli bir is yapmis oluruz. Bizim kültürümüzde hayirseverlik fazladir. Ama konu spor olunca maalesef destek bulmak zor oluyor. Sanayici ve isadamlarimizi spora ve sporcuya destek olmaya davet ediyorum” cümleleri kurdu.

Kaynak: İHA