Ermenek'in Muay Thaici Kizlarindan 5 Altin, 1 Gümüs

Karaman’da yapilan Muay Thai Okul Sporlari Yildizlar il birinciligi müsabakalari sonucu Ermenek ilçesinden katilan 5 sporcu altin, 1 sporcu ise gümüs madalya kazandi.

Karaman’da Muay Thai Okul Sporlari Yildizlar il birinciligi müsabakalari Karaman Çok Amaçli Spor Salonunda gerçeklestirildi.

Sampiyonaya Ermenek ilçesinden katilan Cumhuriyet Ortaokulu ögrencileri, Irem Yirik 34 kiloda, Irmak Yaldiz 42 kiloda, Fadime Sultan Demir 46 kiloda, Nilbera Özkan 54 kiloda altin madalya, Buglem Zengin 35 kiloda gümüs madalyanin sahibi oldu. Hakki Polat Ortaokulu ögrencisi Nisanur Karadere ise 50 kiloda altin madalya kazandi.

Ermenek Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü Muay Thai Antrenörü Ömer Özdemir, “Kasim ayi itibariyle Ermenek Kültür Merkezindeki salonumuzda ögrencilerimize bu sporu tanitarak egitimlerini vermeye basladik. Ermenek’ten 6 sporcumuz ile ilk defa bir müsabakaya katildik. Sporcularimiz hem çok istekli hem çok heyecanliydi. Bir sporcum altin madalya kazanacagi halde heyecan yapinca gümüs madalya aldi. Bir diger sporcum rakibini nakavt ederek altin madalya kazandi. Altin madalya alan sporcularimiz 06-09 Haziran 2023 tarihinde Sivas’ta yapilacak olan Okul Sporlari Türkiye Sampiyonasina gitmeye hak kazandilar. Insallah oradan da altin kizlarimiz ile altin madalyalarimizi alarak dönecegiz” dedi.

Kaynak: İHA