Ardahan Kura Spor Kadin Futbol Takimi Hazirliklarini Sürdürüyor

TFF Kadinlar 3. Ligi’nde mücadele edecek olan Ardahan Kura Spor Kadin Futbol Takimi, Antrenör Özgür Döner yönetiminde çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

TFFF Kadinlar 3. Ligi’nde mücadele etmeye hazirlanan sari-beyazli ekibin antrenörü Özgür Döner, "TFF 3. Lig’de Ardahan’i en iyi sekilde temsil edecegiz. Takimimiz yeni bir takim ve tamami Ardahanli gençlerden olusuyor. Bir temel attik ve burada küçük yas grubundan büyük yas grubuna kadar kardeslerimiz var. Amacimiz burada büyük basari elde etmek degil, kizlarimizi spora dahil etmek" dedi.

Kulüp Baskani Ümit Sarikaya ise kisitli imkanlarla mücadele etmek zorunda kaldiklarini ve tüm imkansizliklara ragmen Ardahan’i TFF 3. Lig’de en iyi sekilde temsil etmeyi amaçladiklarini söyledi.

Sarikaya, "Ardahan için büyük bir eksiklikti. Takimi büyük bir azim ve mücadeleler sonucunda kurmayi basardik. Bundan sonra yolumuz çok uzun ve bizde elimizi tasin altina koyarak Ardahan’da büyük bir eksikligi gidermek için sonuna kadar mücadele edecegiz. Kadin futbol takimimiz direk 3.ligde mücadele edecek. Imkanlarimiz kisitli ve bu nedenle halkimizdan maddi ve manevi destek bekliyoruz" ifadelerini kullandi.

Oyuncularinin bir çogunun üniversite ögrencisinden olustugunu belirten Baskan Sarikaya, "Deprem sporu da vurdu. Kulübümüz için ter döken üniversite ögrencileri maalesef deprem felaketi nedeniyle uzaktan egitim sonucu kente gelemedi. Bizde il genelinde bulunan okullardan bir takim kurduk. Ilk defa üçüncü ligde mücadele edecek olan takimimiza simdiden basarilar diliyorum" seklinde konustu.

Kura sporun bu sezon Kadinlar 3. Ligi’nde mücadele edecek futbol takimi, bir üst lige çikmak için haftanin 3 günü yaptigi antrenmanlarla zorlu mücadelelere hazirlaniyor.

Kaynak: İHA