Hakan Keles Açiklamasi 'Sehir Olarak Takima Sahip Çikmamiz Gerekiyor'

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, yönetim degisikligi ile zorlu sürecin degisecegini aktararak, "Sehir olarak takima sahip çikmamiz gerekiyor" dedi.

Giresunspor, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasinda deplasmanda Pazar günü karsilasacagi Konyaspor maçi hazirliklarini sürdürdü. Teknik Direktör Hakan Keles yönetiminde Çotanak Arena antrenman sahasinda bir bölümü basina açik olarak gerçeklestirilen idman, kondisyon ve taktik çalismasiyla devam etti. Antrenman öncesinde basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Keles, kulüp olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Yönetim degisikligi oldu insallah bu dönemi atlatacagiz. Ancak bulundugumuz yere hiç kolay sekilde gelmedik. Sikintilar çekerek geldik ama bu zorluklari asmasini bildik. Yine önümüzde zorlu bir süreç var, kulüp olarak kenetlendik ve taraftarimizin destegiyle de bu zorlu süreci de asmamiz gerekiyor. Ayni sekilde Konya’nin da bir kötü gidisati var ve kendi sahasinda kazanmak isteyecekler, biz de kaybetmemek, kazanmak adina elimizden geleni yapacagiz. Bu süreçte bir galibiyete bir morale ihtiyacimiz var. Onu da Konya deplasmaninda kazanacagimizi düsünüyorum. Oyuncularimizi buna göre hazirlayacagiz” diye konustu.



"Sadece yönetimle olmaz, sehir de sahip çikmali”

Yönetim degisikligiyle beraber sehrin de takima sahip çikmasi gerektigini ifade eden Keles, “Daha önce çalistigimiz yöneticiler vardi ve baskanimizla da çalistik. Takimda olumlu bir hava oldu ve olmasi da gerekiyordu. Ancak bu sadece yönetimle olacak bir is degil, sehir olarak takima sahip çikmamiz gerekiyor. Bir takim zorluklar çektik ama destegi gördükçe, moral ve motivasyonu yükselttikçe güzel seyler olacagina inaniyorum" ifadelerini kullandi.

Perez: "Kazanmak arzusuyla deplasmana gidecegiz"

Giresunpsor’un defans oyuncusu Alexis Perez ise, Konyaspor maçini degerlendirerek, takimdaki gelecegi adina açiklamalarda bulundu. Deprem bölgesinde hayatini kaybedenlere bassagligi dileyen Alexis Perez, Türkiye’deki yardimlasma ve dayanismayi görmenin mükemmel bir sey oldugunu ifade ederek, yaralarin en kisa zamanda sarilacagina inandigini söyledi.

Konyaspor maçiyla ilgili de konusan Kolombiyali oyuncu, "Takimimiz zorlu süreçlerden geçti, ancak her seye ragmen kazanmak için sahaya çikiyoruz. Ben de takimin defanstaki lider oyuncularindan biriyim ancak hocamizin da dedigi gibi en iyi defans kompakt olarak yapilan defans. Biz de kompakt defans yaptigimizda daha iyi oynuyoruz. Sezonun son bölümünde de umariz daha iyiye gidip bu isi basaracagiz. Maçlar ne kadar 0-0 devam ederse biz kazanmaya o kadar yakiniz. Konyaspor karsilasmasini degerlendirecek olursa, Konyaspor uzun süredir kazanamiyor, zor süreç geçiriyorlar ama bizde uzun süredir kazanamiyoruz. Bu defa Konyaspor karsisinda kazanacagimizi düsünüyoruz. Konya’ya gittigimizde de kazanma arzusu ve sorumluluguyla gidecegiz. Kötü gidise son verip iyi bir çikis yapmak istiyoruz” seklinde konustu.



"Gidersem Giresunspor’u Süper Lig’de birakarak giderim"

Giresunspor’da gelecegi hakkindaki sorulan soruya da cevap veren Alexis Perez sunlari söyledi: ”Bir gün Giresunspor’dan gideceksem mutlaka Giresunpor’u Süper Lig’de birakarak ayrilacagim. Bu benim profesyonel olarak sorumlulugum. Bunun yani sira yönetimdeki degisim takima çok iyi bir hava katti. Bu takimdaki arkadaslara da olumlu yansidi. Sezonu mutlu bitirmeyi umut ediyoruz. Ayrica taraftarimizin bizi nerde olursa olsun yalniz birakmadigini söylemek isterim. Bunun için taraftarimiza tesekkür ederim.”

Kaynak: İHA