Dominik Livakovic, Formasini Ve Eldivenlerini Depremzedelere Bagisladi

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) baslattigi “Omuz Omuza” Kampanyasi’na Hirvat milli kaleci Dominik Livakovic, FIFA Dünya Kupasi’nda Brezilya’ya karsi oynadigi eldiveni ve formasini geliri depremzedeler için bagisladigini sosyal medya hesabindan duyurdu.

Kahramanmaras merkezli gerçeklesen ve birçok sehirde yikici hasarlara sebebiyet veren depremlerden etkilenen vatandaslar için yardim çalismalari devam ediyor. Son olarak Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) baslattigi “Omuz Omuza” kampanyasina katilanlar arasina da Hirvatistan Milli Takimi’nin kalecisi Dominik Livakovic oldu. Hirvat kaleci FIFA Dünya Kupasi’nda Brezilya’ya karsi penaltilarda giydigi formasini ve eldivenini depremzedelere bagisladigini sosyal medya hesabindan açikladi.

Livakovic, paylastigi destek mesaji paylasiminda, “Sevgili arkadaslar. Türkiye’de meydan gelen depremlerden çok etkilendim ve üzgünüm. Türk halki zor zamanlardan geçiyor. Büyük futbol ailesi olarak birleselim ve destekleyelim. Türk halkina duydugum sempatinin bir göstergesi olarak Dünya Kupasi’nda giydigim formami ve eldivenlerimi bagisliyorum. Bu zor zamanlari birlikte asacagiz. Dualarim sizinle. Türkiye için omuz omuza” iadelerini kullandi.

Kaynak: İHA