Giresunspor Takim Kaptani Onurcan Piri'den Depremzedelere Destek

Giresunspor Takim Kaptani Onurcan Piri, depremzedeler için yardim toplanan merkeze gelerek çalismalara destek verdi.

Kahramanmaras merkezli meydana gelen ve çevre illerde etkisini gösteren deprem için ülke genelinde seferberlik çalismalari sürüyor. Giresun’da toplanan yardimlarin afetzedelere ulastirilmak üzere toplandigi merkezlerden biri olan Çotanak Spor Kompleksi’nde yogun bir çalisma yürütülüyor.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles ve Takim Kaptani Onurcan Piri, Çotanak Spor Kompleksi’ndeki yardim toplama merkezine gelerek malzeme desteginde bulundu.

"Elimizden gelen destegi vermeye geldik" diyen Onurcan Piri, yardim toplama görevlileriyle birlikte çalismalara destek verdi. Giresunspor camiasi olarak depremzedelerin acilarini paylastiklarini belirten Piri, "Öncelikle Giresun ve Giresunspor camiasi olarak çok üzgünüz. Bu aci kelimelerle tarif edilemeyecek sekilde. Sehir olarak, kulüp olarak, valilik olarak, belediye olarak bir seyler yapmaya çalisiyoruz. 7’sinden 70’ine herkes çalisiyor, mücadele veriyor yardimci olabilmek için. Bizde destek vermeye geldik. Keske daha fazlasini yapabilsek. Çok üzgünüz. Ne söylersek söyleyelim, yasanan acinin tarifi olamaz. Umuyorum en kisa sürede felaket son bulur. Ailesini, annesini, babasini kaybeden herkesin aciniz paylasiyoruz. Allah’tan sabir diliyorum. Hepsinin mekani insallah cennet olur" diye konustu.

Kaynak: İHA