Yunus Emre'de Bahar Dönemi Kurs Kayitlari Basliyor

Tepebasi Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde çocuklar ve yetiskinler için ücretsiz olarak düzenlenecek bahar dönemi kurslari için kayitlar 6 Subat’ta basliyor.

Tepebasi Belediyesi tarafindan Sirintepe Mahallesi’nde faaliyete geçirilen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçeklestirilecek bahar dönemi kurslari için kayitlar basliyor. Hizmete girdigi günden bu yana Eskisehirlilerin vazgeçilmezi haline gelen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçeklestirilecek kurslar çerçevesinde hem yetiskinler hem de çocuklara yönelik egitimler yer aliyor. 4-9 yas arasi çocuklar için jimnastik, 7-15 yas arasi çocuklar için basketbol, voleybol, tekvando, masa tenisi, 7-13 yas çocuklar için futbol, 7-12 yas çocuklar için judo ve 6-13 yas arasi çocuklar için de satranç kurslari düzenlenecek. Yine uzman egitmenler tarafindan 18 yas üstü yetiskinlere ise aerobik, pilates ve zumba kurslari verilecek.

Ücretsiz olarak düzenlenecek kurslar için 6 Subat’ta baslayacak kayit islemleri, 10 Subat tarihinde sona erecek. Kontenjanlarin sinirli olacagi ve 18 Subat’ta derslerin baslayacagi kurslara katilmak isteyenler kayit formuna, duyuru görselinde yer alan QR kod ile ulasabilecek.

Kaynak: İHA