Ümraniyespor Ile Adana Demirspor 2. Randevuda

Ümraniyespor, Spor Toto Süper Lig’de yarin evinde oynayacagi Alanyaspor ile ligde 2. kez karsilasacak.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasinda Ümraniyespor yarin saat 17.00’de Ümraniye Sehir Stadyumu’nda Adana Demirspor ile karsi karsiya gelecek. Ligde geride kalan haftalarda kirmizi-beyazlilar 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 13 maglubiyetle aldigi 14 puanla son sirada yer aliyor. Adana ekibi ise 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 maglubiyet sonucunda topladigi 38 puanla 5. sirada bulunuyor.

Ümraniyespor ligde son olarak deplasmanda Giresunspor’u maglup etti. Istanbul temsilcisi bu maçin ardindan oynadigi 4 müsabakada da rakiplerine maglup oldu. Ümraniye söz konusu süreçte Istanbulspor, Fenerbahçe, Antalyaspor ve Galatasaray’a yenildi.

2. randevu

Ümraniyespor ile Adana Demirspor, Süper Lig’de bugüne kadar 1 kez rakip oldu. Ligin ilk yarisinda Adana’daki mücadeleyi Adana Demirspor, Kevin Rodrigues’in golü ile 1-0 kazandi. Iki takim daha önce Spor Toto 1. Lig’de de 10 kez karsi karsiya gelmisti.

Volkan Bayarslan düdük çalacak

Ümraniyespor - Adana Demirspor maçini hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’in yardimciliklarini Kemal Yilmaz ile Özgür Ertem yapacak. Maçin dördüncü hakemi ise Yigit Arslan olacak.

Kaynak: İHA