Karesi Belediyespor'un Sampiyonlari Makamda

Triatlon ve yüzme branslarinda 2021-2022 sezonunda katildiklari müsabakalarda farkli kategori ve branslarda Türkiye Sampiyonu olan Karesi Belediyespor sporculari, Baskan Orkan’i ziyaret ederek, verdigi desteklerden dolayi tesekkür ettiler.

Karesi Belediyesi bünyesinde faaliyet Karesi Belediyespor, ulusal ve uluslararasi basarilara imza atmaya devam ediyor. Triatlon ve yüzme branslarinda 2021-2022 sezonunda katildiklari müsabakalarda farkli kategori ve branslarda Türkiye Sampiyonu olan Karesi Belediyespor sporculari Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan’i ziyaret ederek, verdigi desteklerden dolayi tesekkür ettiler. Karesi Belediyespor yöneticileri, antrenörleri ve basarili sporcularin yeraldigi ziyarette, Baskan Orkan, Türkiye sampiyonlarini agirlamaktan mutlu oldugunu söyledi.



Baskan Orkan: “Spora önem veriyoruz”

Karesi Belediyespor’un pek çok bransta ulusal basarilar elde ettigini belirten Baskan Orkan, “Sampiyonlari belediyemizde agirladik! Karesi Belediyespor sporculari ve antrenörleri ile bir aradayiz. Aralarinda Türkiye Sampiyonlari ve Triatlon 2026 Dakar Gençlik Olimpiyatlari’na hazirlanan sporcularimiz var. Kendilerine basarilar diliyorum. Saglik için hareketli bir yasam, spor kültürünün tabana yayilmasi önceligimiz. Bunun için Karesi Belediyesi olarak spora olan yatirim ve desteklerimiz devam ediyor ve edecek” dedi.

gençlik olimpiyatlari aday kadrosuna girdiler

Türkiye sampiyonu olan Karesi Belediyespor sporcular Baskan Orkan’a Triatlon 2026 Dakar Gençlik Olimpiyatlari aday kadroda yer aldiklari müjdesini de verdiler. Gelecekteki hedeflerinden de bahseden sampiyonlar, akademik ve sportif basarilarini bir arada götürmenin gururunu da yasadiklari-ni ifade ettiler.

Ziyarette kulüp yönetici ve antrenörlerinin yani sira sporcular Yagiz Sarikaya, Ahmet Sagiroglu, Ecrin Ada Onay, Azra Nur Öztürk, Özgü Çakir, Didar Beste Deniz, Erva Buglem Özsen, Hakan Özgürhan yeraldi. Baskan Orkan, sampiyonlari tek tek tebrik ederek basarilarinin devamini diledi. Sporcularin ailelerine ise verdikleri desteklerden ötürü tesekkür etti.

Kaynak: İHA