Galatasaray - Trabzonspor Maçinin VAR'i Alper Ulusoy

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasinda bugün oynanacak 3 müsabakanin VAR hakemleri açiklandi. Galatasaray’in evinde oynayacagi Trabzonspor maçinda Alper Ulusoy VAR olarak görev alacak.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasinda Galatasaray, Trabzonspor’u konuk edecek. Karsilasmada Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler’in yardimciliklarini, Cevdet Kömürcüoglu ve Ekrem Kan yapacak. Maçin dördüncü hakemi ise Kadir Saglam olacak. Bu zorlu müsabakada VAR koltugunda Alper Ulusoy oturacak. AVAR’da ise Hakan Ceylan ve Kerem Ersoy bulunacak.

Istanbulspor - Alanyaspor karsilasmasinin VAR’i Mustafa Ilker Coskun

Istanbulspor evinde Alanyaspor ile karsilasacak. Müsabakada Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen’in yardimciliklarini Volkan Ahmet Narinç ve Anil Usta yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Neslihan Muratdagi olacak. Maçin VAR koltugunda Mustafa Ilker Coskun oturacak. Coskun’a AVAR olarak Emre Malok ve Mehmet Kisal eslik edecek.

Hatayspor - Kasimpasa mücadelesinde VAR Alper Çetin

Antalyaspor ile Gaziantep FK müsabakasinin hakemi Murat Erdogan olacak. Esat Sancaktar ve Süleyman Özay, Erdogan’in yardimciliklarini yapacakken, dördüncü hakemligi ise Direnç Tonusluoglu üstlenecek. VAR’da Özgür Yankaya, AVAR’da da Mete Kalkavan ile Bahtiyar Birinci olacak.

Kaynak: İHA