Diyarbakir'da Judo Sampiyonasi Sona Erdi

Diyarbakir Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen ve Diyarbakir Judo il Temsilciliginin organize ettigi 2022-2023 egitim-ögretim yili okul sporlari yildizlar judo sampiyonasi sona erdi.

Diyarbakir Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen ve Diyarbakir Judo il Temsilciliginin organize ettigi Okul sporlari Yildizlar Grup Sampiyonasina 15 ilden 124 sporcunun katilimiyla gerçeklesti. Sampiyonaya Diyarbakir Gençlik ve Spor Il Müdürü Nuammer Uslu, sube müdürleri Aydin Çetin ve Baki Karabulut katildi.

Sampiyonada ilk 3 dereceye giren sporcular Nevsehir’de 4-5 Mart tarihlerinde yapilacak olan Okul Sporlari Türkiye Judo Sampiyonasi’nda okullarini temsil edecekler.

Diyarbakir’da yapilan önemli organizasyonlardan birisi olan Okul Sporlari Yildizlar judo Sampiyonasi açilis seremonisi Diyarbakir Seyrantepe Kapali Spor Salonu’nda gerçeklesirken, açilis seremonisinin konusmasini yapan Gençlik ve Spor Il Müdürü Nuammer Uslu "Diyarbakir ili olarak Okul sporlari Judo grup müsabakalarina ev sahipligi yaptigimiz için çok mutlu ve gurur oldugumuzu ifade etmek isterim. Sampiyonaya katilim saglayan 15 ilden 124 sporcularimiza ve antrenör arkadaslarimiza basarilar dilerim.” dedi.

Müsabakalar, 4-5 Subat tarihlerinde Seyrantepe Kapali Spor Salonu’nda yapildi.

Kaynak: İHA