Denizli SAL'da Irliganlispor Farki

DENKO Süper Amatör Lig Beyaz Grup 13. haftasinda Akkonak Stadi’nda Degirmenönüspor ile karsilasan Irliganlispor rakibini 8-0 maglup ederek ligde 10. galibiyetini aldi ve puanini 32’e çikardi.



Lige sampiyonluk parolasi ile baslayan Irliganlispor Degirmenönüspor’u; Hüseyin Karakiliç(4), Berhat Koçyigit, Sercan Gülbudak (2) ve Osman Can’in golleri ile 8-0 maglup ederek BAL’a yükselme grubu maçlari için büyük avantaj elde etti. Akkonak Stadi’nda oynanan ve futbolseverlerin yogun ilgi gösterdigi karsilasmada Degirmenönüspor’dan Metin Tekin 85. Dakikada kirmizi kart gördü.

"Bizim asil hedefimiz play off"

Maçi degerlendiren Irliganlispor Teknik Sorumlusu Ceyhun Aksoy, oynanan oyun ve gösterilen performanstan duydugu memnuniyeti belirterek, “Her maçta oldugu gibi bu maça da hafta basindan bu yana en iyi sekilde hazirlanmistik. Ayni ciddiyetler devam ediyoruz. Oyuncularimi kutluyorum. Bizim asil hedefimiz play off. Play off’larda da sampiyon olup Bölgesel Amatör Lige yükselebilmek. Bunun için mücadelemizi yapacagiz. Çocuklarimizin inanci güveni tam. Bizim de onlara inancimiz güvencimiz tam. Herhangi bir sorun yok. Hedefimiz istikametinde adim adim, maç maç ilerleyecegiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA