Çenesuyu Turnuvasi'nda Ilk Hafta Tamamlandi

Çenesuyu Dernekler Futbol Turnuvasi’nda ilk hafta heyecani geride kalirken, oynanan müsabakalari takip eden seyirciler bol gol izleme firsati buldu.

Derince Belediyesi’nin 24 takimin katilimiyla bu yil ikincisini düzenledigi Çenesuyu Dernekler Futbol Turnuvasi’nda heyecan sürüyor. Bu yil Yenikent Hali Saha Tesisleri’nde gerçeklesen turnuvanin ilk haftasi geride kaldi. Turnuvada 5 müsabaka daha neticelendi. Turnuvanin F Grubu’na ait zevkli ve çekismeli geçen müsabakasinda Kars Ili Dernegi ile Kars Susuz Yaylaciklilar Dernegi takimlari 4-4’lük skorla sahadan beraberlik ayrildi. Yine bu gruptaki bir diger karsilasmada Adiyamanlilar Dernegi, Rizeliler Dernegi’ni 7-3’lük skorla maglup etti.

B Grubu’nda yer alan Ozanlar, Sairler ve Edebiyatçilar Dernegi ile Bayburtlular Dernegi arasindaki müsabakada 12 gol kaydedildi. Rakibin 8-4’lük skorla maglup eden Bayburtlular Dernegi, bu skorla sahadan galibiyetle ayrilip grubundaki puanini 6’ya yükseltti. A Grubu’nda yer alan KIGI Yayladere Dernegi ve Derinceliler Dernegi karsilasmasinda da yine bol gol ve heyecan vardi. Rakibini 11-4’lük skorla maglup eden Derinceliler Dernegi elde ettigi 3 puanla ikinci maçindan galibiyetle ayrilmayi basardi. Turnuvadaki bir diger müsabakada ise E Grubu takimlari Derince Tasköprülüler Dernegi ile Kocaeli Vanlilar Dernegi karsi karsiya geldi. Her iki ekibin gol düellosu sekilde geçen müsabakada kazanan ve 3 puanin sahibi olan ekip 10-5’lik skorla Kocaeli Vanlilar Dernegi oldu.

Kaynak: İHA