Baskan Çolakbayrakdar; 'Sampiyon Sporcular Yetistiriyoruz'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Spor Kulübü sporculariyla bir araya gelip, Boks Kayseri Il Sampiyonasi müsabakalarini takip etti. Türkiye Boks Sampiyonasi’nda Kayseri’yi temsil edecek olan sporculari tebrik eden Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak her alanda oldugu gibi sporda da iddiali olduklarini belirterek, sampiyon sporcular yetistirdiklerini vurguladi.



Barbaros Mahallesi’ndeki Kocasinan Belediyesi Spor Merkezi’nde gerçeklesen Boks Kayseri Il Sampiyonasi’nda Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü sporculari müsabakalara damga vurdu. Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü 54 kiloda boks sporcusu Muhammed Budak, 75 kiloda boks sporcusu Eren Kiliç ve 81 kiloda boks sporcusu Hikmet Gül Türkmen, Kayseri Sampiyonu oldu. 57 kiloda boks sporcusu Yigit Aktulum ise ikinci oldu. Sikletlerinde basarili olan sporcular, Türkiye Boks Federasyonu tarafindan 19-26 Subat tarihleri arasinda Bursa’da yapilacak olan Türkiye Genç Erkekler ve Kadinlar Ferdi Boks Sampiyonasi’nda Kayseri’yi temsil etme hakki kazandi.

Sporculara destek verip, karsilasmalari takip eden Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak diger alanlarda oldugu gibi spor alaninda büyük basarilara imza attiklarini belirterek; “Bütün sporculari tebrik ediyoruz. Her zaman sporun ve sporcunun yanindayiz. Kocasinan Belediyesi olarak her alanda oldugu gibi spor alaninda da iddialiyiz. Sampiyon sporcular yetistirmenin yani sira burada önemli olan birlik, beraberlik, kardeslik ve takim ruhudur. Sporun güzelliklerini ortaya çikarmada bu degerler önemli ve degerlidir. Gençlerimize daha iyi imkanlar sunabilmenin gayreti içerisindeyiz. Çocuklarimiza daha iyi imkanlar saglayarak, profesyonel spor yapan gelecegin sporcularini yetistiriyoruz. Istiyoruz ki gençlerimiz, bos zamanlarinda dogru yerde, dogru zaman geçirsinler. Bu vesileyle tüm sporcularimizi tebrik ediyor, bundan sonraki çikacaklari müsabakalarda basarilar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Milli Boks Antrenörü ve Türkiye Boks Federasyonu Kayseri Il Temsilcisi Fatih Töme ise saglikli ve konforlu ortamlarda spor yapma imkani taniyan Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür ederek; “Her seyden önce hedefimiz, çocuklarimizi ve gençlerimizi; milli, manevi ve ahlaki degerlere sahip gençler olarak, ülkesini ve vatanini seven ve degerlerine sahip çikan bireyler olarak yetistirmektir” seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan Baskan Çolakbayrakdar, sporculari ve onlari yetistiren antrenörleri tebrik ederek, elde etmis olduklari derecelere göre sporculara madalyalarini verdi.

Kaynak: İHA