'Omuz Omuza' yardım kampanyasının tanıtımı yayımlandı

Elde edilecek gelirin depremzedeler için kullanılacağı "Omuz Omuza" yardım kampanyasının tanıtım filmi yayımlandı.

Son yılların en büyük felaketi Kahramanmaraş depremi, Türkiye'yi büyük bir yasa boğdu. Yaşanan bu depremin ardından spor dünyası tek yürek oldu. Bu kapsamda yeni bir yardım kampanyası yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu önderliğinde, 1 Mart-15 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyonun startı, A Spor, beIN Sports, D Smart Sports, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV 8,5'un ortak canlı yayınıyla 1 Mart Çarşamba günü saat 20.00'de verilecek.

Türk futbolcular, mesaj yolladı

TFF, kampanyayla ilgili bir tanıtım filmi yayımladı. Deprem sonrası yıkım görüntüleri ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Trabzonspor-Basel maçında birlik-beraberlik mesajı verilen tribün koreografisi görüntüsüyle başlayan filmde, yurt dışında oynayan Türk oyuncular Hakan Çalhanoğlu, Melih Demiral ve İlkay Gündoğan ile Beşiktaşlı Ersin Destanoğlu, Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçeli Altay Bayındır ve Trabzonsporlu Uğurcan Çakır, 'Omuz Omuza' yardım çağrısında bulundu.

'Omuz Omuza' yardım kampanyasının tanıtımı yayımlandı

Guardiola ve Wenger tanıtımda yer aldı

Tanıtımda yer alan Manchester City'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Pep Guardiola şu ifadeleri kullandı:

'Lütfen yapabileceğiniz her türlü bağışı hemen yapın'

'Omuz Omuza' yardım kampanyasının tanıtımı yayımlandı

Ünlü teknik adam Arsene Wenger ise şunları söyledi:

'Her bağış fark yaratabilir.'

'Omuz Omuza' yardım kampanyasının tanıtımı yayımlandı