Nahid Yamak Açiklamasi 'Hakan Keles Ile Yolumuza Devam Edecegiz'

Giresunspor Baskani Nahid Yamak, cumartesi günü yapilan genel kurulun ardindan sahalarinda Kayserispor ile oynadiklari maçtan puansiz ayrildiklari için üzgün olduklarini söyledi. Yamak, teknik direktör degisikligi düsünmediklerini belirterek, Hakan Keles ile yola devam edeceklerini ifade etti.

Rakipleri karsisinda oyuna tutuk basladiklarini ancak ikinci yarida gerçek güçlerini sahaya yansittiklarini ifade eden Giresunspor Baskani Nahid Yamak, "Yeni göreve gelmis yönetim olarak ilk maçimizda taraftarlarimiza evimizde 3 puan hediye etmek istiyorduk ama olmadi. Ilk yarida istedigimiz oyunu sahaya yansitamadik ve devreye 2-0 maglup girdik. Ancak ikinci devrede gerçek gücümüzü herkese gösterdigimizi düsünüyorum. Ikinci yaridaki iyi futbolumuzun yani sira oyuncularimizin gösterdikleri kazanma hirsi, istek ve arzulari bize ilerisi için çok olumlu mesajlar verdi. Çok fazla pozisyona girdik fakat degerlendiremedik. Ayrica futbol sansi da yanimizda degildi. Taraftarlarimizin endisesi olmasin, biz bu oyuncu gurubuna güveniyoruz. Kayserispor maçinin ikinci devresindeki iyi oyunumuzu daha da gelistirerek Süper Lig’de kalici oldugumuzu herkese gösterecegiz" dedi.



"Hakan Keles ile yolumuza devam edecegiz"

Teknik Direktör Hakan Keles ile yola devam edeceklerini kaydeden Yamak, "Bu takimi en iyi Hakan hoca taniyor. Yönetim olarak teknik direktör degisikligine gitmek gibi bir düsüncemiz yok. Hakan Keles ile yolumuza devam edecegiz. Bu hafta içerisinde takimin biriken ödemelerini de yapmaya baslayacagiz. Daha önce de dile getirdigim gibi biz Giresunspor’un sorunlarini biliyoruz ve bu sorunlari çözmek için göreve geldik. Hem sportif hem de mali sorunlari el birligiyle çözüp, Süper Lig’de kalici olacagiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA