Hakan Keles Açiklamasi 'Yeni Yönetime Galibiyet Hediye Etmek Istiyorduk'

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Kayserispor maglubiyetinin ardindan, “Yeni yönetime galibiyet hediye etmek istiyorduk” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta erteleme maçinda Giresunspor, Kayserispor’a 2-1 maglup oldu. Maçin ardindan Teknik Direktör Hakan Keles, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Keles, yasanan depremler nedeniyle bugünlerde maç oynamanin zor oldugunu ifade ederek, “Acimiz büyük haftalardir. Depremle yatiyoruz, depremle kalkiyoruz. Ülke olarak çok kötü günler geçiriyoruz. Biliyorsunuz biz de evladimiz Saruhan Bolat’i kaybettik. Basta o olmak üzere bütün hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Biz güçlü bir devletiz. Beraber yaralarimiz sariyoruz. Insallah hep birlikte bu günleri atlatacagiz. Zor günler ama bir sekilde atlatacagiz. Bu günlerde maç oynamak biraz zor ama ona ragmen sahada bir seyler yapmaya çalistik. Oyuna gelecek olursak ligin iyi takimlarindan oyun içi organizasyonlari iyi olan bir takima karsi ilk yarida çok fazla bir sey yapamadik. Üretkendik ama rakibe verdigimiz pozisyonlarda 2-0 geriye düstük. Fakat ikinci yari oyun, mücadele istegi oyuncularin gelecek adina bizim için iyi oldu. Ama sonuç olarak erteleme maçini kazanmak istiyorduk. Avantaj saglamak istiyorduk. Üzüntülüyüz. Biliyorsunuz seçim oldu. Yeni baskanimiz seçildi. Bu arada eski baskanimiz Hakan Karaahmet’e tesekkür ediyorum. Kulübü inanilmaz sekilde bir yerlere getirdi. Müthis isler yapti. Ona da bundan sonraki hayatinda basarilar diliyorum” diye konustu.



"Ilerisi adina bizim için iyi seyler olacaktir diye düsünüyorum”

Keles, bugün yapilan kongrede yeni seçilen yönetime galibiyet hediye etmek istediklerini belirterek, “Yaklasik bir aydir belirsizlik dönemi vardi. Oyuncularimizin ödemelerinde de sikintilar vardi. Yeni baskanimiz seçildikten sonra maç öncesi oyuncularimizla bir toplanti yapti. Daha önce de baskanimizla yönetici olarak çalismistim. Yeni yönetimde eski yönetimden yöneticilerimiz de var. Takimla tanismaya ve konusmaya geldiler. Ilerisi için neler yapabileceklerini anlattilar. Oyuncularimizla görüsme yaptilar. Onlara bir galibiyet armagan etmek istedik. Kismet olmadi. Ama ilerisi adina bizim için iyi seyler olacaktir diye düsünüyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA