Giresunspor Yeni Baskanini Seçti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Giresunspor’da olaganüstü yapilan genel kurulda yeni baskan Nahit Ramazan Yamak seçildi.

Giresunspor’da mevcut baskan Hakan Karaahmet’in yokum demesinin ardindan gidilen olaganüstü genel kurulda Fatih Sandal ve Nahid Ramazan Yamak yaristi. Çotanak Spor Kompleksi Spor Salonu’nda Divan Baskanligini Giresun Esnaf ve Sanatkarlari Odalari Birligi Baskani Ali Kara’nin yaptigi kongreye siyasi parti temsilcileri, önceki Giresunpsor Baskani Hakan Karaahmet, Sivil Toplum Kuruluslarinin temsilcileri ve delegeler katildi.

Gelir gider tablosunun ibra edildigi kongrede Giresunspor’un borcu 195 milyon lira olarak açiklandi.

Giresunspor’un 429 delegesinden kongreye katilan 233’ü oy kullandi. Kullanilan oylarin 76’sini Fatih Sandal, 156’sini Nahit Ramazan Yamak alirken, 1 oy ise geçersiz sayildi. Kongrede oy kullanan 232 delegeden 156’sinin oyunu alarak Giresunspor’un yeni baskani seçilen Nahid Ramazan Yamak kendisine destek veren ve vermeyen herkese tesekkür etti.

“Kazanan Giresunspor oldu”

Kongre sonrasinda tesekkür konusmasi yapan Yamak, “Bugün sahamizda kazanmamiz gereken çok önemli bir maç var. Tabi ki, bu futbol. Kazanmak da var, kaybetmekte. Ben sadece Giresunspor’un baskaniyim. Giresunspor için de bundan sonra elimden geleni yapacagima size söz veriyorum. Kesinlikle bu kulübün menfaatlerini sonuna kadar savunup, kit kaynaklarin en iyi sekilde degerlendirilmesi sayesinde çok iyi yerde oldugumuz su Süper Lig’i kaçirmamak için çalisacagiz. Hep birlikte çalisacagiz. Bu yaz olusacak tabloyu birlikle geçebiliriz. Bu emanet biz de ve yönetim kurulu arkadaslarimda. Kongrenin kaybedeni yok, kazanan ise Giresunspor’dur” dedi.

Yamak’in yönetim kurulunda su isimler yer aldi:

"Gökalp Kasapoglu, Volkan Dudu, Ferhat Karademir, Abdülselam Çagrici, Gürkan Temur, Ibrahim Inanç, Erdinç Hidimoglu, Mustafa Bulut, Ilhami Aslan, Serkan Erdogan, Ersin Sarikaya, Osman Topal, Emrullah Ekiz, Battal Gazi Özdemir ve Kenan Sahin"

Kaynak: İHA