Nahid Yamak, Giresunspor Baskanligina Adayligini Açikladi

Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da yarin yapilacak seçimli olaganüstü genel kurul öncesi Çotanaklarin eski kulüp baskan vekili Nahid Yamak, Giresunspor kulüp baskanligina aday oldugunu söyledi.

Konuyla ilgili açiklamalarda bulunan Nahid Yamak, “Yesil kentimizin bembeyaz çocuklarinin takimi Giresunspor’umuz zor bir süreçten geçiyor. Ben ve yönetici arkadaslarim bu tarihi süreçte elimizi tasin altina koyarak, Giresunspor’umuzu yeniden ayaga kaldirmak için baskanliga ve yönetime talipliyiz. Öncelikli hedefimiz yesil beyazli camiada yeniden birlik ve beraberligi saglamak, sehrimizin tüm dinamikleri ile omuz omuza vererek Giresunspor’umuzu eski basarili günlerine döndürmek olacak” dedi.

Kaybedecek zamanlari olmadigina dikkat çeken Yamak, “Giresunspor’umuzun transfer tahtasi kapali. Acil yapilmasi gereken ödemeler var. Sorunlari biliyoruz ve bu sorunlari çözmek için Giresunspor’u yönetmeye talipliyiz. Yarin önce seçimli olaganüstü genel kurulumuz, aksam da Kayserispor ile çok kritik bir maçimiz var. Kaybedecek bir dakikamiz bile yok. Aciliyet sirasina göre bir planlama yaptik. Genel kurulda Giresunspor kongre üyelerinden Giresunspor’u yönetme yetkisini alip hemen ise koyulmamiz lazim. Aldigimiz kararin hayirli ugurlu olmasini temenni ediyor, tüm Giresunspor sevdalilarini önce yarinki kongreye sonra da yarin aksamki Kayserispor maçinda takimimiza destege davet ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA