Orduspor 1967 Ile Samsunspor, Depremzedeler Için Karsilasti

TFF 3. Lig takimlarindan Orduspor 1967 ile Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, gelirinin tamaminin depremzedelere bagislanacagi dostluk maçinda karsi karsiya geldi. Maç, Samsunspor’un Orduspor 1967’i 4-3 maglup etmesiyle sonlandi.

Yeni Ordu Stadyumu’nda düzenlenen maçin basinda, deprem bölgelerinde görev alan arama ve kurtarma ekiplerine sporcular tarafindan çiçek takdim edilirken, birlikte poz veren 2 takim sporculari, maç genelinde de dostça mücadele etti. Tribünler maç boyunca, depremden etkilenen illerin plaka kodlarina göre tezahürat yapti.

Orduspor 1967 maça Ömürcan, Ismail, Yusuf, Mümin Talip, Erdinç, Ugur, Ufuk, Bilal, Metin, Harun, Abdülkadir 11’lisi ile sahaya çikarken, konuk ekip Samsunspor ise Halil, Kadeem, Bedirhan, Yusuf, Elano, Ali, Yusuf Emre, Emre, Cihan, Polat, Antonio 11’lisi ile mücadele etti.

Ev sahibi Orduspor 1967’nin gollerini 4. dakikada Harun, 26. dakikada Mümin Talip ve 85’inci dakikada Gökay atarken, Samsunspor’un gollerini ise 9. dakikada Cihan, 12. dakikada Ali, 48. dakikada Polat ve 86. dakikada Antonio kaydetti.

Karsilamada satilan normal ve sanal biletlerden elde edilen gelirler ise depremzede vatandaslar için bagislanacak.

Kaynak: İHA