Türkiye'yi Aglatmisti, Eren'e Simdi Transfer Teklifleri Yagiyor

Amasya’da bir yil önce geçirdigi talihsiz tren kazasinda sag ayagini kaybederek Türkiye’yi aglatan genç futbolcu Eren Bulut, azmi ve futbol tutkusu sayesinde kötü günleri geride birakip yesil sahalara döndü. Ampute futbol takimlarindan teklifler alan 16 yasindaki Bulut, memleketindeki lise egitimini tamamlamasi sonrasi hayallerinin pesinden kosmayi hedefliyor.

Amasya Il Özel Idarespor’daki basarili futboluyla göz doldurup milli takim seçmelerine katilmayi heyecanla beklerken 14 Ocak 2022 günü antrenmana gittigi sirada dengesini kaybeden Eren tren raylarina düstü. O sirada geçen tren ile ray arasina sikisan sag ayagini kaybetti. Ankara’da özel bir ortopedi merkezinde takilan protez bacakla yeni bir hayata adim atti. Zorlu geçen tedavi ve rehabilitasyon süreci sonrasinda kisa sürede toparlanmasiyla dikkatleri çekti. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun Gürcistan’da düzenledigi etkinlikte begenilerek genç milli takim kampina çagrilmasiyla da sevinçten havalara uçtu. Oradaki performansiyla da gelecegin yildiz adaylari arasinda gösterildi. Amasya Torumtay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adalet Bölümü 11. sinif ögrencisi Eren, özellikle Ankara’daki takimlardan aldigi transfer tekliflerine ragmen egitiminin aksayacagi kaygisiyla umutlarini gelecek yila erteledi.

“Futbolu çok seviyorum. Bir gün A milli takim formasini giyecegim”

3 yil giydigi 5 numarali formasini emekli eden takimi Amasya Il Özel Idarespor’un antrenmanlarina futboldan kopmamak için katilmayi sürdüren basarili futbolcu, “Çok kötü bir kaza geçirdim. Ama pes etmedim. Futbol benim en büyük tutkum. Futbolu çok seviyorum. Bir gün A milli takim formasini giyecegim” dedi.

Ailesinin, spor çevrelerinin ve Amasyalilarin destegiyle motive olan oyuncusuna çok güvenen antrenör Rasim Tufanoglu da yetenekleriyle büyük basarilara imza atacagina inandigini söyledi.

Kaynak: İHA