Joo De Deus Açiklamasi 'Bugün Hakemler Bizim Galip Gelmemizi Engellemis Oldu'

Fenerbahçe Yardimci Antrenörü Joo de Deus, Adana Demirspor maçinin ardindan, ”Bugün hakemler bizim galip gelmemizi engellemis oldu” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasinda Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldi. Maç sonunda hakeme itiraz eden Jorge Jesus kirmizi kart gördügü için basin toplantisina yardimci antrenör Joo de Deus katildi.

Deus hakem Ali Palabiyik’i elestirerek, ”Biz kendi oyunumuzu, rakibin oyununu kontrol edebiliriz. Ama hakem yönetimini kontrol edemiyoruz. Bugün hakemler bizim galip gelmemizi engellemis oldu. Adaletsiz bir yönetim vardi, maçta ortaya koydugumuz oyun kalitesine yazik oldu. VAR bizim bir golümüzü iptal etti. Mert’in eline çarptigini gördü topun. Peki ayni VAR neden 22. dakikada Batshuayi’ye yapilan penaltiyi görmedi mi, ayni VAR neden maçin 54. dakikasinda Samet’e yapilan faulü görmedi. Merak ediyorum. Adana Demirspor’un kazanmis oldugu penalti hakli bir penaltiydi. Birebir aynisi Samet’e oldugundan neden hakemlerin bu penaltiyi vermedigini merak ediyorum. Maçin son bölümünde teknik direktörümüzün atilmasina sebep olan bir faul pozisyonu var. Ceza sahasina 2 metre kala yapilan faul vardi, bunlari konusmaliyiz” diye konustu.

Kaynak: İHA