Manisa FK, Hatayspor'dan Kaan Kanak'i Renklerine Bagladi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, Hatayspor’dan tecrübeli sol bek oyuncusu Kaan Kanak’i kadrosuna katti.

Manisa Futbol Kulübü, deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Süper Lig ekibi Hatayspor’dan sol bek oyuncusu Kaan Kanak ile 2,5 yillik sözlesme imzaladi. Imza törenine Manisa FK Baskani Mevlüt Aktan katildi.

Imza töreninde konusan yeni transfer Kaan Kanak, “Manisa Futbol Kulübü’nün hedefleri burada olmamda etkili oldu. Takim arkadaslarimla birlikte Manisa Futbol Kulübü’nün basarisi için mücadele edecegim. Hedefimiz olan Süper Lig’e çikmak istiyoruz” dedi.

Kaan Kanak’in tecrübesiyle takima önemli katkilar sunacagini belirten Baskan Mevlüt Aktan ise “Öncelikle deprem felaketinde hayatini kaybeden bütün vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yaralilarimiza ise acil sifalar diliyoruz. Ülke olarak çok büyük bir aci yasadik. El ele vererek bu acilarin üstesinden gelecegiz. Kaan Kanak bu anlamda bizim için özel bir transfer oldu. Tecrübesiyle takimimiza önemli katkilar verecek, güç katacaktir. Kendisine Manisa Futbol Kulübümüz formasiyla basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Manisa Futbol Kulübü’nün yeni transferi Kaan Kanak, 6 Ekim 1990 yilinda Yozgat’ta dünyaya geldi. Futbola Ankaragücü altyapisinda baslayan sol bek oyuncusu sirasiyla Bugsasspor, Hatayspor, Inegölspor, Alanyaspor, Adana Demirspor ve BB Erzurumspor formalari giydi. Kaan, Sezon basinda transfer oldugu Hatayspor formasiyla Süper Lig’de 16 resmi maça çikti ve 1 gol kaydetti.

Kaynak: İHA