Kayserispor Kaptanindan Depremzedelere Destek

Kayserispor kaptani Bernard Mensah, sari kirmizili takimin tarihi bir formasini depremzedeler yararina aldi. Mensah’in 40 bin TL’ye aldigi formanin geliri depremzedelere harcanacak.

Kayserispor kaptani Bernard Mensah, geliri depremzedelere bagislanmak üzere teknik heyet ve futbolcularin imzaladigi Kayserispor formasini açik artirmada 40 bin TL’ye satin aldi. Kayserispor-Sivasspor Türkiye Kupasi final maçi formasini en yüksek teklifi vererek satin alan Mensah ücretini vererek formayi aldi. Mensah; "Tüm insanligi derinden üzen depremde yasamini yitirenler için dua ediyorum. Yaralilara sifa diliyorum. Hep birlikte aciyi paylasmaliyiz, destek olmaliyiz. Benim için anlami olan bu formayi daha anlamli hale getiren depremzedeler için fayda verecek olmama çok sevindim. Umarim bir daha böyle acilar yasamayiz" dedi.

Forma satisindan elde edilen 40 bin TL, Kayserispor’un taraftar grubu Kapali Kale’ye gönderilerek depremzedeler yararina harcanmasi talebinde bulunuldu. Kapali Kale taraftar grubu lideri Ahmet Dirgenali de, tesekkür ederek, bu gelirin son kurusuna kadar depremzedeler yararina harcanacagi sözünü verdi.

Kaynak: İHA