Denizlispor U15'de Türkiye Sampiyonasini Hedefliyor

TFF U15 Gelisim Ligi 5. Grup’ta mücadele eden ve 13. hafta itibariyle 26 puan ile 3. sirada bulunan Denizlispor, deprem felaketi nedeniyle lige verilen araya ragmen çalismalarina devam ediyor.

Hedefini Türkiye sampiyonasi grup finalleri olarak belirleyen genç horozlar, Teknik Sorumlu Hüseyin Ates nezaretinde Dogan Demircioglu Sahasi’nda çalismalarini sürdürürken futbolcularin istek ve arzusu dikkat çekti. Ligi degerlendiren Denizlispor U15 takimi Teknik Sorumlusu Hüseyin Ates, deprem nedeniyle duydugu üzüntüyü belirterek, “Deprem nedeniyle liglere ara verildi.

Bizde çok yogun olmasa da antrenmanlarimiza devam ediyoruz. Liglerin baslamasi Mart ayinin basi gibi açiklandi. Ama diger takimlar maç yaparken biz bay olacagiz. Onu da hesap ederek bu sekilde devam edecegiz. Önümüzdeki haftalarda tempoyu artiracagiz. Hazirlik maçlari yapacagiz. Bu istikamette de çocuklarin gelisim göstererek hedeflerine ulasmalarini hedefliyoruz” dedi.



“Çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz”

Maçlarda daha iyi bir performans sergilemek için çalismalarini hizlandirdiklarini anlatan Ates, “Geçtigimiz haftalardaki maçlarda iyi oynayarak tamamladik. Sezonu Antalyaspor maglubiyeti ile kapattik. Sikinti yok amacimiz bu çocuklarin gelisimi ve A takimina faydali olmalaridir. Kendilerini gelistirmeleri o istikamette da ilerlemeleri önemli. Su an için iyi gidiyorlar. Ellerinden gelenin en iyisini yapiyorlar. O yüzden bir sikinti yok. Çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA