Christian Atsu Için Eski Kulüplerinden Taziye Mesaji

Hatay’da depremde hayatini kaybeden Hataysporlu futbolcu Christian Atsu için eski takimlari Chelsea, Porto, Newcastle United, Everton ve Bournemouth taziye mesajlari yayimladi.

Hayatini kaybeden Christian Atsu için bassagligi mesajlari söyle:

Chelsea

"Chelsea’deki herkes, eski oyuncumuz Christian Atsu’nun trajik ölümünü ögrenince yikildi. Düsüncelerimiz ailesi ve arkadaslariyla birlikte"

Porto

"2013 sampiyonlarimizdan Christian Atsu’nun vefat haberini derin bir üzüntüyle aldik. Mekani cennet olsun. Türkiye ve Suriye’deki depremin tüm kurbanlarina ilettigimiz bir mesaj olarak aile ve arkadaslarina en derin taziyelerimizi gönderiyoruz"

Newcastle United

"Christian Atsu’nun Türkiye’de meydana gelen yikici depremlerde trajik bir sekilde hayatini kaybettigini ögrenmenin derin üzüntüsünü yasiyoruz. Yetenekli bir oyuncu ve özel bir insan. Oyuncularimiz, teknik ekibimiz ve taraftarlarimiz tarafindan her zaman sevgiyle hatirlanacak. Huzur içinde uyu Christian"

Malaga

"Malaga’da 2015-2016 sezonunda oynayan Christian Atsu’nun hayatini kaybetmesinden dolayi derin üzüntü duyduk. Huzur içinde yat Christian"

Everton

"Christian Atsu’nun Türkiye’de meydana gelen depremin ardindan vefat haberinden derin üzüntü duyduk. Düsüncelerimiz ailesi, arkadaslari, Hatayspor ve bu olaydan etkilenen herkesle birlikte"

Bournemouth

"Christian Atsu’nun vefatini üzüntüyle ögrenmis bulunuyoruz. Düsüncelerimiz bu zamanda ailesi ve arkadaslariyla birlikte"

Kaynak: İHA