Nazilli Belediyespor Ve Efeler 09 SFK Depremzedeler Için Karsilasacak

Esin Group Nazilli Belediyespor ve Efeler 09 SFK 26 Subat Pazar günü depremzedeler için karsi karsiya gelecek olup, maçtan elde edilecek tüm gelir depremzedelere bagislanacak.



6 Subat Pazartesi günü saat 04.17’de Kahramanmaras ili Pazarcik ilçesinde 7.7 büyüklügünde bir deprem meydana geldi. Ilk depremin ardindan ayni gün içerisinde yine Kahramanmaras’in Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklügünde ikinci bir deprem daha yasandi. "Asrin felaketi" olarak nitelendirilen depremlerde Kahramanmaras basta olmak üzere Gaziantep, Sanliurfa, Diyarbakir, Adana, Adiyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazig illeri de hasar gördü. Depremde 30 binin üzerinde kisi hayatini kaybederken, binlerce kisi de yaralandi.

Yasanan deprem felaketi sonrasi vatandaslar depremzedelerin yaralarini sarmak için tek yürek oldu. Toplanan yardimlar tirlarla afet bölgesine gönderilirken, Aydin’daki spor camiasi da depremzedeler için harekete geçti. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Esin Group Nazilli Belediyespor ve TFF 3. Lig 3.Grup’ta mücadele eden Efeler 09 SFK hafta sonu oynanacak yardim maçinda karsi karsiya gelecek.

Müsabaka Efeler’de oynanacak

Esin Group Nazilli Belediyespor ve Efeler 09 SFK’nin yardim maçi 26 Subat Pazar günü saat 14.00’da Aydin Adnan Menderes Stadyumu’nda oynanacak. Karsilasmadan elde edilen tüm gelirler AFAD’a bagislanacak.

Konu ile ilgili kulüplerden yapilan ortak açiklamada, "Ülkece yasadigimiz deprem felaketi sonrasindaki bu zor süreci hep birlikte tek yürek olarak atlatacagiz. Bu önemli dostluk karsilasmasina tüm sporseverleri bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA