Fenerbahçe Kadin Voleybol Takimi, Kan Bagisi Yapti

Fenerbahçe Kadin Voleybol Takimi, Ülker Stadyumu’nda depremzedeler için baslatilan kampanyaya katilarak kan bagisi yapti.

Fenerbahçe tarafindan Ülker Stadyumu’nda depremzedeler için baslatilan kan bagisi kampanyasina Fenerbahçe Kadin Voleybol Takimi oyunculari da destek verdi. Stadyuma gelen oyuncular kan vererek, herkese bagis için çagri yapti.

Eda Erdem, “3 gün boyunca forma, renk fark etmeden stadimiza bekliyoruz”

Fenerbahçe Kadin Voleybol Takimi Kaptani Eda Erdem, kan bagis kampanyasinda çalisan herkese tesekkür ederek, “Bugün burada, büyük bir dayanisma görüyorum. Kizilay ve kulübümüzün baslattigi kampanya, çok degerli. Kizilay’in tanitimda gördügüm bir kan, bir hayat demek. O yüzden biz takim olarak, kan verebilecek, uygun arkadaslarimizla beraber burada bagista bulunmaktayiz. Hepimiz çok fazla sey yapmak istiyoruz. Elimizden gelenler kisitli, bu sekilde de yardimci olmaya çalisiyoruz. Inaniyorum ki bu 3 gün boyunca, forma ve renk fark etmeden insanlarimizin buraya gelip bu bagista bulunacaklarina inaniyorum. Herkesi de bu 3 boyunca stadimiza bekliyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA