Denizlili Genç Yetenek, Trabzonspor Yolcusu

Denizli’de Çamlik Futbol Kulübü’nde 5 yildir forma giyen ve birçok kulübün radarina giren 13 yasindaki kaleci Ismail Talha Tasevli, Trabzonspor’a transfer oldu.

Futbola Denizli Çamlik Futbol Kulübü’nde baslayan ve gösterdigi performans ile dikkatleri üzerine çeken 2010 dogumlu genç kaleci Ismail Talha Tasevli, Trabzonspor’a transfer oldu. Transferi degerlendiren Çamlik FK Baskani ve Antrenörü Senol Ünlü, daha önce gönderdikleri futbolcular gibi Ismail Talha Tasevli’nin de basarili olacagina inandiklarina söyledi.

Baskan Ünlü, "Hem Fenerbahçe hem Galatasaray’in takibindeydi. Trabzonspor’a transfer oldu. Trabzonspor efsanesi olan eski hocam Yasar Alemdaroglu uzun süredir takipteydi. Yasar hocam bize gelsin deyince emir demiri kesti. Insallah orada da basarili olacaktir. Hem bizleri hem de Yasar hocami mahcup etmeyecegini biliyoruz. Trabzon’da basarili olup buradan arkadaslarinin da önünü açmasina yardimci olacagini düsünüyorum. Insallah yolu açik olur" ifadelerini kullandi.

"Trabzonspor efsanesi olan Senol Günes gibi iyi bir kaleci olmak istiyorum"

Basarili olmak için elinden geleni yapacagini belirten genç kaleci Ismail Talha Tasevli ise, "Beni bu zamana kadar yetistiren ve bana her alanda destek olan kulübüme, hocalarima çok tesekkür ediyorum. Insallah çok çalisarak Trabzonspor efsanesi olan Senol Günes gibi iyi bir kaleci olmak istiyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA