Aydin'in En Anlamli Maçi Pazar Günü Kusadasi'nda Oynanacak

Aydin’in iki köklü kulübü Kusadasispor ve Sökespor, Pazar günü Kusadasi Stadi’nda özel maçta karsi karsiya gelirken, bilet gelirleri ise depremzede aileler için harcanacak.



Kahramanmaras merkezli 7.7 ve 7.6 siddetinde 2 depremin ardindan Türkiye seferber oldu. Bütün il ve ilçelerden yardim tirlari bölgeye sevk edildi. Depremzedeler ise Türkiye’nin dört bir yanina yerlestirildi. Aydin’in en köklü kulüplerinden 3’üncü ligde bulunan Kusadasispor ve Bölgesel Amatör Ligi’nde bulunan Sökespor deprem yaralarini sarmak için pazar günü saat 14.00’da Kusadasi Özer Türk Stadyumu’nda karsi karsiya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan özel izin alan kulüpler, maç bilet fiyatini 50 TL olarak belirledi. Maçta elde edilecek bilet gelirlerinin tamami depremzedeler için bagislanacagi açiklandi. Kusadasispor ve Sökespor taraftarlari ortak karar ile kapali tribünde beraber olacaklari ve hiçbir tezahüratta bulunmayacagini açikladi.

Bu güzel hareket ise her iki ilçenin vatandaslari tarafindan takdirle karsilandi. Duygu yüklü bir maç olacak olan karsilasmada Kusadasi Özer Türk Stadyumu’nun dolacagi düsünülüyor.

Kaynak: İHA