23 Elazig FK, Çalismalara Baslayacak

23 Elazig FK, yasanan deprem felaketi sonrasi sezonun geri kalan bölümü için çalismalarina 17 Subat Cuma günü baslamayi planliyor.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden 23 Elazig FK, 6 Subat’ta meydana gelen Kahramanmaras depremi sonrasi futbolcularina verdigi iznin ardindan 17 Subat’ta kulüp tesislerinde toplanacak. Futbolcularinin afet bölgelerine yardim çalismalarina katilmasindan dolayi izne ayrilan Bordo-Beyazlilar, 17 Subat Cuma günü kulüp tesislerinde toplanarak çalismalara kaldigi yerden devam edecek.

Depremde hayatini kaybeden vatandaslara Allah’tan rahmet dileyen 23 Elazig FK Teknik Sorumlusu Samet Ersöz, “Futbolun konusulmayacagi bir ortamda biz de futbolcularimiza izin vermenin dogru bir karar olacagini düsündük. Afet bölgelerine elimizden geldigince yardim elimizi uzatmaya çalistik. Futbolcularim, teknik heyetimiz ve yönetimimiz afet bölgelerinde yardim çalismalarina devam ediyor. Rabbim bir daha böyle bir aci yasatmasin, ülkemizi afetlerden korusun. Türkiye Futbol Federasyonu’nun planlayacagi takvime göre hareket edecegiz. Biz 17 Subat’ta kulüp tesislerimizde toplanarak antrenmanlarimiza baslamanin planlarini yapiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA