Depremzede Çocuklara Sporla Destek Verilecek
Nazilli Belediyespor Kulübü, Spor Okullari ve Nazilli Belediyesi Gençlik Egitim Danisma ve Sosyal Etkinlik Merkezi (NAZGEM) isbirliginde ilçeye gelen depremzede çocuklara sporla psikolojik destek saglayacak. Depremden etkilenen çocuklar, antrenör ve rehber ögretmen esliginde spor egitimi verilerek bir nebzede olsa depremi unutturmaya çalisacak.
Nazilli Belediyesi ve Nazilli Belediyespor kulübü, deprem bölgelerinden ilçemize gelen ögrencilerin egitimlerine ve sportif geleceklerine destek olacak. Depremden en çok etkilenen depremzede çocuklar için sporla terapi verilecek proje çerçevesinde Nazilli Belediyespor tesislerinin kapisi açilacak, NAZGEM’in rehber ögretmenler de seferber edilecek.
Depremin yaralarini sarmak ve spor yaparak depremi unutmaya çalistirilacak çocuklarin bu durumu çabuk atlatmalari için imkanlari seferber edeceklerini söyleyen Nazilli Belediye Baskani ve Nazilli Belediyespor Fahri Baskani Kürsat Engin Özcan, “Depremin ilk gününden itibaren Nazilli halki olarak büyük bir yardim seferberligi baslattik, bu seferberlik devam da ediyor. Ancak suanda ilçemize gelen depremzedelerimizin biran önce normal yasama dönmeleri, o felaketi unutmalari için de var gücümüzle çalisiyoruz. Nazilli Belediyespor Spor Okullarimiz ile NAZGEM isbirliginde çocuklarimizin sporla terapi görmelerini saglayacagiz. Uzman antrenörlerimiz ve rehber ögretmenlerimiz esliginde spor yaparak depremden etkilenen yavrularimizin o anlari unutmalarini hedefliyoruz. Insallah kisa süre içerisinde futbol, voleybol ve basketbol basta olmak üzere bireysel spor branslarinda çocuklarimizi hem kulübümüzde egitim gören çocuklarimizla kaynastirmis hem de sporla terapi saglamis olacagiz. Nazilli Belediyespor Kulüp Baskanimiz Ünal Önal’a, yönetim kuruluna, antrenörlerimize ve NAZGEM yönetimine projeleri için tesekkür ediyorum" diye konustu.
Kaynak: İHA


























