Giresunspor, Afetzedeler Için Sahaya Çikacak

Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’dan yapilan açiklamada, 3. Lig ekipleri Orduspor 1967 ve Amber Çay Eynesil Belediyespor ile hazirlik maçlari oynanacagi ve bu maçlarin gelirlerinin afetzedelere bagislanacagi bildirildi.

Açiklamada, su ifadeler kullanildi;

“Merkez üssü Kahramanmaras olan ve 10 ilimizi etkileyen yikici deprem sonrasi birçok vatandasimizi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Ülke olarak hepimizi yasa bogan bu yikici depremin yaralarini birlikte saracagimiza olan inancimiz tamdir.

Bu vesileyle Bitexen Giresunspor Kulübü olarak, depremzedeler ve deprem felaketinde hayatini kaybeden Giresunspor altyapisindan yetisen Saruhan Bolat ile depremde hayatini kaybeden tüm vatandaslarimizin anisina Orduspor 1967 ve Amber Çay Eynesil Belediyespor ile kulübümüz arasinda dostluk maçi oynanmasini planlamaktayiz. Bu maçlardan elde edilen gelirler ise deprem bölgesindeki vatandaslarimiza bagislanacaktir. Karsilasmalarin oynanacagi tarihler Türkiye Futbol Federasyonu tarafindan açiklanacak olan maç takvimlerinin ardindan belirlenecektir."

Kaynak: İHA