Yenimahalle Belediyespor, Pursaklar Engelini Farkla Geçti

Yenimahalle Belediyespor, Birinci Amatör Ligi’ne (BAL) çikma mücadelesi verdigi Ali Öcal Süper Amatör Ligi’nde yoluna emin adimlarla devam ediyor.

Ligin 12. hafta mücadelesinde Pursaklar Belediyespor ile karsilasan Yenimahalle, son 25 dakikasini 10 kisi tamamladigi mücadeleyi 6-1 kazanarak 3 puanin sahibi oldu. BAL Ligi’ne yükselmek amaciyla yoluna yenilgisiz devam eden Yenimahalle Belediyesi, Pursaklar galibiyeti ile puanini 24’e çikardi. Kiran kirana geçen maçin ilk devresini 1-1 kapatan Yenimahalle, hizli basladigi ikinci yarida farki 2’ye çikardi. Mücadelenin 65. dakikasinda Ömer’in kirmizi kart görmesiyle sahada 10 kisi kalan Yenimahalle, oyun disiplinini koruyarak Halil, Yücel, Ömer, Sefa, Emre ve Devrim’in attigi gollerle Pursaklar Belediyespor’u farkli maglup etti.

"Bu basari için ter döken tüm oyuncularimi yürekten kutluyorum"

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Kerem Güney, “Lig’in ilk devresini namaglup sekilde 2. sirada tamamladik. Takim olarak hedefimiz BAL Ligi’ne yükselmek. Oyuncularimiz büyük bir uyum içerisinde çalismalarini sürdürüyor ve bu uyumu sahaya yansitmayi basariyor. Bir sonraki maçimizi Ayasspor ile yapacagiz. Yenimahalle’nin basarisina inanan ve bu basari için ter döken tüm oyuncularimi yürekten kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA